2 kommenttia artikkeliin ”Uusi LPPY:n Viesti ilmestynyt”

 1. Mietin kanssa noita 17 vuotiaiden ajokorttia, syrjäseudulla se on tarpeellinen, isoissa kaupungeissa tiukempi seula, koulutusta lisää.
  Mopokorttikin hyllylle ja ajokortti siirrettäisi esim.1-2:n hölmöilyn jälķeen. 19:ään vuoteen. Saisinko vastauksen. Enintään 1-2 kyytiin. Ennen 24 kotiin, USA:ssa joissain osavaltioissa muistaakseni vain vanhemman seursssa
  T Jukka

  Vastaa
  • Tervehdys Jukka!
   Lienee niin, että ensimmäisenä tulisi pohtia kokonaisvaltaisesti paluuta vanhoihin ja vahvoihin perusteisiin eritysiluvan myöntämisen osalta. Jos sitten tulevaan ajokorttiin halutaan erityisehtoja, ovat nekin ehdottomasti harkinnan arvoisia. Ei esim. ajoa lainkaan ennen riittävää ajokolemusta yöllä jne. Tärkeintä on nostaa nyt asia pöydälle eikä odottaa kahta vuottaa datan saamiseksi yksinkertaisten päätösten tueksi.
   Terveisin!
   Jyrki Haapala
   Puheenjohtaja
   LPPY

   Vastaa

Jätä kommentti